Disclaimer Wisselkoers.nl

Wij doen ons uiterste best om je volledige en correcte informatie te geven. Je bent echter zelf verantwoordelijk voor het gebruik van Wisselkoers.nl en de informatie op deze website.


Door Wisselkoers.nl te gebruiken, ga je akkoord met de onderstaande voorwaarden.


Wisselkoers.nl en haar partners zijn niet aansprakelijk voor verliezen of schade als gevolg van beslissingen en activiteiten die je onderneemt op basis van de informatie verstrekt door Wisselkoers.nl.


Wisselkoers.nl is niet aansprakelijk voor fouten in de informatie van externe toeleveranciers van informatie, en voor de gevolgen van het gebruik van die informatie.


Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de uitgever, Finance Network. B.V., is het niet toegestaan informatie, beeldmateriaal en foto's, nieuwsberichten en/of berichtgevingen die verstrekt worden via Wisselkoers.nl op enigerlei wijze te verspreiden.


Kom je onjuistheden tegen op Wisselkoers.nl of heb je verbetersuggesties, dan stellen wij het op prijs als je deze aan ons meldt via: info@wisselkoers.nl of dit contactformulier


Wisselkoers.nl en Finance Network.

Wisselkoers.nl is onderdeel van Finance Network., hét financiële online netwerk van Nederland. Deze financiële portalen richten zich op de consument die op zoek is naar financiële informatie, producten en diensten. Neem gerust eens een kijkje op een andere site uit Finance Network.: